Studio Ligjore "Manushi & Partners"

Konsulence Për Ndërmarrjen - N/A, N/A
693045121

Përshkrimi

Regjistrim i Markave, Patentave dhe Dizenjove Industriale

Adresa

Biznes / Forma LigjoreN/A Fusha e VeprimtariseKonsulence Për Ndërmarrjen KompaniaStudio Ligjore "Manushi & Partners" AdresaN/A
Telefon693045121 E-mailmajlinda.saraci@hotmail.com Viti i themelimitN/A Numri i te punesuarveN/A
A ështe “Gruaja” në fokusin e organizatës / institucionit/ biznesit tuaj ?N/A