Kërko të drejtën tënde

Rini - N/A, Serbia
+381628999251

Përshkrimi

Organizata ,,KTDT'' qellimin dhe misionin kryesor e ka aktivizimin e te rinjve tane dhe trajnimin e tyre brenda dhe jashte vendit. Mbi te gjitha adreson padrejtesite dhe diskriminimet qe mund ti hasin shqiptaret ne shtetin e Serbise dhe ngrite zerin per drejtesi e barazi sociale!

Adresa

KategoriaRini KompaniaKërko të drejtën tënde AdresaPresheve, Ramiz Sadiku Street, Presevo, Serbia
Telefon+381628999251 E-mailsearch4humanrights@gmail.com Viti i themelimit2017 Numri i te punesuarve0-10
A ështe “Gruaja” në fokusin e organizatës / institucionit/ biznesit tuaj ?po