MEINBERG

Zyra Kontabiliteti - Tirane, Albania
693587869

Përshkrimi

Konsulence manaxheriale auditimi i brendshem, konsulence fiskale. Sherbime financiare per deklarimin e taksave dhe hartim bilanci.

Adresa

Biznes / Forma LigjoreN/A Fusha e VeprimtariseZyra Kontabiliteti KompaniaMEINBERG AdresaRruga Tish Daija Nr. 3 Kompleksi Kika 2 Kati 3 Ap. 14
Telefon693587869 E-maildkctaxandlegal@gmail.com Viti i themelimitN/A Numri i te punesuarveN/A
A ështe “Gruaja” në fokusin e organizatës / institucionit/ biznesit tuaj ?N/A