ITALIAN STYLE

Organizime Eventesh - Tirane, Albania
672055553

Përshkrimi

Organizimi i aktiviteteve argetuese dhe reklamuese ne fushen e modes, etj.

Adresa

Biznes / Forma LigjoreN/A Fusha e VeprimtariseOrganizime Eventesh KompaniaITALIAN STYLE AdresaRruga Marko Bocari Pallati TID
Telefon672055553 E-mailalziso14@gmail.com Viti i themelimitN/A Numri i te punesuarveN/A
A ështe “Gruaja” në fokusin e organizatës / institucionit/ biznesit tuaj ?N/A