Zonja Art

Artizanat - Tirane, Albania
069 264 8693

Përshkrimi

Zonja Art është një dyqan luksoz që ofron produkte dekori shtëpie të frymëzuara nga natyra, kryesisht nga forma qe merr frekuenca e tingullit. Projektimi, proceset dhe materialet e përdorura për krijimin e çdo produkti, monitorohen me kujdes nga specialistet më të mira në qytete të ndryshme të Shqipërisë. Zonja Art is a luxury store offering nature-inspired home decor products. The design, processes and materials used to create each product are carefully monitored by the best specialists in different cities of Albania.

Adresa

Biznes / Forma Ligjoreperson_fizik Fusha e VeprimtariseArtizanat KompaniaZonja Art AdresaETC - European Trade Center Tirana, Bajram Curri Boulevard, Tirana, Albania
Telefon069 264 8693 E-mailzonjaart@gmail.com Viti i themelimit2019 Numri i te punesuarve0-10
A ështe “Gruaja” në fokusin e organizatës / institucionit/ biznesit tuaj ?po