LAPSH (Lidhja Arsimtare dhe Prindërve shqiptar)

Edukim & Shkencë - N/A, Germany

Përshkrimi

LAPSH (Lidhja Arsimtare dhe Prindërve shqiptar)

Adresa

KategoriaEdukim & Shkencë KompaniaLAPSH (Lidhja Arsimtare dhe Prindërve shqiptar) AdresaBayern, Germany
Telefon E-mailmustafakrasniqi45@gmail.com Viti i themelimitN/A Numri i te punesuarveN/A
A ështe “Gruaja” në fokusin e organizatës / institucionit/ biznesit tuaj ?N/A