Admir Kraja

Pedagog - N/A, Germany
+4917622178561

Përshkrimi

Z. Kraja eshte specialist i arsimit dhe i kulturologjise, per te cilat gjate persiudhes 2000-2010 ka studiuar ne univeristet e Shqiperise (Uni Shkoder, UET Tirane), Austrise (Uni Graz) dhe Gjermanise (Uni Jena) . Ai ka perfunduar studime ne fushen e perkthimit dhe te didaktike te gjuhes gjermane. Gjithashtu eshte specializuar ne fushen e Komunikimit Nderkulturor dhe Marredhenieve me Publikun. Ai ka ushtruar profesionin e tij ne Universitetin e Tiranes dhe ka qene specialist i politikave e zhvillimit te kurrikulave shkollore prane Ministrise se Arsimit ne Tirane. Qe nga viti 2016 ai ka punuar si pedagog dhe keshilltar karriere ne fushen e integrimit te azilanteve dhe migranteve ne Mynih te Gjermanise. Aktualisht vazhdon si koordinator dhe konsulent integrimi per orientimin arsimor dhe profesional te te huajve ne landin e Bavarise, Gjermani.

Adresa

TitulliMA Emër MbiemërAdmir Kraja ProfesioniPedagog CertifikimeTrajner i komunikimit nderkulturor,Pedagog i pedagogjise gjuhesore Gjuhët e huajaN/A
Telefon+4917622178561 E-mailadmirkraja@hotmail.com AdresaMünchen, Germany