Albana Topi

Fizikant - Darmstadt, Germany
+4917635981694

Përshkrimi

Albana Topi ka studjuar Fizikë në Universitetin e Sienës, Itali dhe mban titullin Doktor i Shkencave në Fizikë. Aktualisht punon si postdoc në departamentin e biofizikës pran GSI Helmholzzentrum für Schwerionenforschung GmbH (www.gsi.de) afër Darmstadt në Gjermani. Fushat kërkimore me interesë janë: biofizika, mbrojtja nga rrezatimet në hapsirë për austronautet, fizika mjekësore dhe përdorimi i joneve të rënda për trajtimin e kancerit.

Adresa

TitulliDr. Emër MbiemërAlbana Topi ProfesioniFizikant Certifikime, Gjuhët e huajaN/A
Telefon+4917635981694 E-mailalbanatopi@hotmail.com AdresaDarmstadt, Germany