Elis Gjoni

Multimedia - N/A, United States
+1 781 - 709 - 7065

Përshkrimi

Elis Gjoni lindi në 1988 në qytetin e Pukës Shqipëri. Që nga fëmijëria u transferua për të jetuar në Tiranë, ku mbaroi studimet në Liceun Artistik "Jordan Misja". Pas disa sfidave, në vitin 2009 fillon studimet e tij në Akademinë e Arteve të Bukura (sot Universiteti i Arteve), ku ai diplomohet në vitin 2014 me gradë në Atelierin e Multimedia-s. Gjatë studimeve të tij, ai ka pasur disa përvoja artistike, duke marrë pjesë në disa ekspozita në nivel lokal dhe ndërkombëtar. Ai gjithashtu ka qenë bashkëpunëtor në teatër, në filma të shkurtër, punëtori, dokumentarë dhe televizion.
Elis Gjoni ka zhvilluar një video-media në mënyrë mjaft autentike dhe instalim në veçanti, duke dhënë objekte që ai përdor një personazh që i shndërron ato në subjekte që vetë-rrëfejnë. Ai është një nga ata artistët e rinj që meriton vëmendje, sepse hapat e tij të parë janë vërtet cilësor.
Aktualisht ai jeton në Sh.B.A.

Adresa

TitulliN/A Emër MbiemërElis Gjoni ProfesioniMultimedia CertifikimeN/A Gjuhët e huajaEnglish
Telefon+1 781 - 709 - 7065 E-mailelisi@live.com Adresa516 Washington Street, Abington, MA, USA