Stela Kapllani

Jurist - N/A, Italy
0039320224326

Përshkrimi

Pasi perfundova shkollen e mesme ne Kolegjin turk “Mehmet Akif”, fale te cilit arrita te zoteroja shume mire anglishten dhe turqishten,zhvillova studimet ne Fakultetin e juridikut ne Rome,cikli 5 vjecar- Laurea Magistrale ne Universitetin “La Sapienza” ku perfundova ne tetor 2009. Pas studimeve fillova karrieren si juriste, me tej, pasi u rregjistrova te Dhoma e Avokatise ne Rome, fillova te ushtroj profesionin si avokate dhe prej vitesh kam hapur tashme zyren time ligjore. Ne vitin 2012 fillova dhe Doktoraturen ne Universitetin publik “Tor Vergata” te Romes, ku perfundova pas nje cikli 3-vjecar. Gjithashtu, kam kryer po tek i njeti Universitet edhe kursin e anglishtes juridike per te cilin me eshte dhene dhe certifikata perkatese. Ne shkurt 2020 perfundova prane Keshillit te Avokatise ne Rome kursin e detyruar per te ushtruar profesionin si avokate e shtetit prane gjykates se te mitureve. Aktualisht jam duke ndjekur dhe nje kurs tjeter te mbajtur po nga Dhoma e Avokatise ne Rome, me afat 1-vjecar.Se fundi, jam antare themeluese e Shoqates se Avokateve ne Itali (AAI), krijuar ne vitn 2019 me qender prane zyres sime ne Rome- Piazzale Clodio 18, dhe njekohesisht jam pjestare e keshillit drejtues se kesaj shoqate e cila ka per qellim promovimin e figures se avokateve ne Itali dhe jashte saj.

Adresa

TitulliDr. Emër MbiemërStela Kapllani ProfesioniJurist CertifikimePHD ne te drejten e punes; Certifikate e anglishtes juridike; Certifikate specializimi ne te drejten e te mitureve Gjuhët e huajaAnglisht; Italisht; Frengjisht; Turqisht
Telefon0039320224326 E-mailavv.kapllani@gmail.com AdresaVia Ivanoe Bonomi, Rome, Metropolitan City of Rome, Italy