Arlind Lamcaj

Biolog - N/A, N/A
+4917669592274

Përshkrimi

Kandidat per graden doktor ne fushen e neuroshkences molekulare ne Ludwig-Maximilians-Universität, Mynih, Gjermani. Fushat e interesit: Sinaptogjeneza, Neurozhvillimi dhe Neurodegjenerimi.

Adresa

TitulliN/A Emër MbiemërArlind Lamcaj ProfesioniBiolog CertifikimeN/A Gjuhët e huajaN/A
Telefon+4917669592274 E-mailarlind.lamcaj@gmail.com AdresaN/A