Esmeralda Kadena

Pedagog - N/A, Hungary
+36702259519

Përshkrimi

Kandidate Ph.D. ne shkencat e sigurise ne IT (Hungari). Ambasadore e te rinjve shqiptare ne fushen e kerkimit shkencor ne Hungari. Assistant Professor dhe Kerkuese Shkencore te Universiteti Obuda ne Budapest. Master Shkencor ne Informatike Ekonomike (Universiteti Europian i Tiranes).

Adresa

TitulliMSc. Emër MbiemërEsmeralda Kadena ProfesioniPedagog CertifikimeCertifikime per pjesmarrje ne konferenca te ndryshme jashte Shqiperise dhe publikime ne revista shkencore: https://m2.mtmt.hu/gui2/?mode=search&query=author;label;any;kadena,Certifikate ne OSCE e-learning course: "Countering The Use of the Internet For Terrorist Purposes" Gjuhët e huajaN/A
Telefon+36702259519 E-mailkadenaesmeralda@gmail.com AdresaBudapest, Hungary