Genard Hajdini

Biolog - N/A, N/A
+355698823169

Përshkrimi

Jam diplomuar për Master në Biznes Administrim dhe Master për Menaxhim. Baçelorin e kam për Biologji, Kimi, Filozofi të Krishterë.

Adresa

TitulliMA Emër MbiemërGenard Hajdini ProfesioniBiolog CertifikimeN/A Gjuhët e huajaN/A
Telefon+355698823169 E-mailgenahaj@mail.regent.edu AdresaN/A