LACONICS

Software - Tirane, Albania
+355676454148

Përshkrimi

Laconics eshte nje kompani e themeluar me qellimin per te ofruar zgjidhje profesionale software dhe konsulence per te gjitha kategorite e bizneseve ne Shqiperi dhe jo vetem.

Adresa

Biznes / Forma Ligjoreshpk Fusha e VeprimtariseSoftware KompaniaLACONICS AdresaJeronim de Rada, Tower 2, Tirana, Albania
Telefon+355676454148 E-mailcontact@laconics.net Viti i themelimit2020 Numri i te punesuarve10-30
A ështe “Gruaja” në fokusin e organizatës / institucionit/ biznesit tuaj ?po