Drilon Gubetini

Inxhinier Civil - N/A, N/A
004915155541784

Përshkrimi

Jam inxhinjer ndertimi me pasion te madhep per struktura te lehta dhe komplekse (light-weight design). Kam mbaruar studimet ne nivel Bachelor dhe Master of Science ne TU Munich. Madje per te fituar eksperienc pune kam ndermarre disa praktika. Kam qen 6-muaj pjese e ekpit te schlaich bergermann partner ne Stuttgart, ku kemi projektu stadione ne Rusi dhe ne Katar. Madje kam pas pervoje edhe ne dy zyre inxhinjerike qe fokusohen tek ndertimi i urave komplekse. Tani jam kandidat per PhD ne TU Munich, Chair of Metal Structures. Feel free to contact me!

Adresa

TitulliMSc. Emër MbiemërDrilon Gubetini ProfesioniInxhinier Civil CertifikimeDeutschlandstipendium,Oskar-von-Miller-Forum-Stipendium Gjuhët e huajaN/A
Telefon004915155541784 E-maildrilongub@gmail.com AdresaN/A