Filip Ruxho

Profesor - Tirane, Albania
+38349412500

Përshkrimi

Doktor i Shkencave ne Ekonomi dhe Zhvillim te Qendrueshem.

Adresa

TitulliDr. Emër MbiemërFilip Ruxho ProfesioniProfesor CertifikimeDoktorature, Titull MBA dhe Bachelor ne Administrim Biznesi, Gjuhët e huajaN/A
Telefon+38349412500 E-mailroutzio@gmail.com AdresaRr. Ahmet Koronica nr. 104, Ap. 30, Lafja Mati I, Kodi Postar 10000, Prishtine, Cel: +38349412500