Xhoni Xhanari

Marketer & PR - N/A, N/A
+306974183326

Përshkrimi

Student Masteri ne Menaxhim te EDHEC Business School ne France, i diplomuar nga Departamenti i Studimeve Nderkombetare dhe Europjane nga Universiteti i Pireus ne 2019-en me mesatare 8.98/10. Krijues dhe menaxher i Website-it "Be Leaders", nderkohe qe shkruan artikuj shkencor per tema Ekonomie Nderkombetare dhe Politik Internacionale per Huffington Post Greece.

Adresa

TitulliMSc. Emër MbiemërXhoni Xhanari ProfesioniMarketer & PR CertifikimeN/A Gjuhët e huajaN/A
Telefon+306974183326 E-mailjjanary@gmail.com AdresaN/A