Dorentina Hysa

Punonjës social - Tirane, Albania
+355688734245

Përshkrimi

Punonjese Sociale e specializuar ne Komunikim per Ndryshim Social dhe te Sjelljes (Universiteti i Tiranes, Shqiperi) dhe Psikologji Zhvillimi (Haifa University, Israel). Pedagoge (e jashtme) ne Fakultetin e Shkencave Sociale, Universiteti i Tiranes. Me pervoje pune ne organizatat e shoqerise civile, administrate dhe institucione arsimore. E interesuar per mundesi bashkepunimi ne fushat: kerkim shkencor & zhvillim; hartim & menaxhim projekti; monitorim & vleresim te projekteve ose/dhe programeve; komunikim strategjik etj.

Adresa

TitulliMSc. Emër MbiemërDorentina Hysa ProfesioniPunonjës social CertifikimeCertified Associate in Project Management- Project Management Institute,Certified Associate in Project Management- Project Management Institute Gjuhët e huajaN/A
Telefon+355688734245 E-maildorentinahysa@gmail.com AdresaTirana, Albania