Erand Llanaj

Profesor - Debrecen, Hungary
+36703061279

Përshkrimi

Epidemiolog i gjenomikës dhe nutrigjenomikës / Kërkues shkencor Instituti i Hulumtimeve të Shëndetit Publik Grupi Kërkimor MTA-DE i Akademisë së Shkencave të Hungarisë

Adresa

TitulliDr. Emër MbiemërErand Llanaj ProfesioniProfesor Certifikime, Gjuhët e huajaN/A
Telefon+36703061279 E-mailerand.llanaj@yahoo.com AdresaDebrecen, Kassai Campus, Hungary