Rrjeti i Bizneseve të Diasporës Shqiptare në Norvegji

Unione - N/A, Norway
+4745883822

Përshkrimi

Rrjeti i Bizneseve të Diasporës Shqiptare me degë qendrore në Norvegji është organizatë e cila mundëson ndërlidhjen e bizneseve shqiptare anekënd diasporës. Qëllimi ishte të ndërtohet një platformë për shkëmbim të ideve, aftësive dhe kompetencave që promovojnë interesat e shqiptarëve në Norvegji, dhe kontribuojnë për zhvillimin politik, ekonomik e shoqëror në komunitetin tonë.

Adresa

KategoriaUnione KompaniaRrjeti i Bizneseve të Diasporës Shqiptare në Norvegji AdresaPostboks 91, 1471 Lørenskog
Telefon+4745883822 E-mailpost@nabn.no Viti i themelimit2016 Numri i te punesuarve0-10
A ështe “Gruaja” në fokusin e organizatës / institucionit/ biznesit tuaj ?jo