Stefan Fani

Gjeolog - Kamze, Albania
+40758565104

Përshkrimi

I diplomuar dhe perfituar titullin inxhinier, ne profesionin inxhinier gjeolog, sekcioni ku un jam i diplomuar eshte per resurse. Jam ne vazhdim te masterit ne Universitetin e Bukureshtit, ku vazhdoj te njejtin drejtim te kualifikimit tim, vetem se kesaj here kerkoj titullin specialist ne degen time.

Adresa

TitulliInxh. Emër MbiemërStefan Fani ProfesioniGjeolog CertifikimeCertifikim i gjuhes Rumune, Diplome ne Gjeologji Gjuhët e huajaRumanisht
Telefon+40758565104 E-mailing.stefan2019@gmail.com AdresaComplexul Studențesc Grozăvești, Splaiul Independenței, Bucharest, Romania