Lina Zdruli

Sipermarres - Washington, United States

Përshkrimi

Lina Zdruli është e apasionuar pas përdorimit të sipërmarrjes, biznesit dhe teknologjisë si një mjet për të mirën sociale. Ajo ka përvojë në ndërtimin e ekosistemeve ndërkombëtare të sipërmarrjes, përfshirë Rawabi, Palestinë, ku ajo ndihmoi në përkrahjen e sipërmarrësve vendas dhe lidhjen e tyre në tregjet ndërkombëtare. Ajo pranoi Masterin e saj në Universitetin Georgetown, ku ajo hartoi një udhërrëfyes për kompanitë e interesuara për të ndihmuar refugjatët që të bëhen të punësuar në tregjet e tyre lokale, pas së cilës ajo punoi në njësi duke ndihmuar në urën e ndarjes humanitare-zhvilluese në Zhvendosjen e Forcuar. Ajo gjithashtu filloi VRefugees, simulimin e realitetit virtual të udhëtimit të një refugjati nga Siria në Gjermani, si një mjet edukimi dhe ndikimi.

Adresa

TitulliMA Emër MbiemërLina Zdruli ProfesioniSipermarres CertifikimeMaster of Arts at Georgetown University, Bachelor of Arts at the University of British Columbia Gjuhët e huajaAnglisht, Frengjsht, Spaniol, Italisht, Shqip
Telefon E-maillinazdruli@gmail.com Adresa3400 Prospect St NW, Washington, DC, USA