RCON-AL

Sektori i Ndërtimit - N/A, N/A
355696009001

Përshkrimi

Veprimtari ne fushen e punimeve te ndryshme te ndertimit, tregtim dhe montim dekorative me pllaka gur

Adresa

Biznes / Forma LigjoreN/A Fusha e VeprimtariseSektori i Ndërtimit KompaniaRCON-AL AdresaN/A
Telefon355696009001 E-mailrum@rumming.net Viti i themelimitN/A Numri i te punesuarveN/A
A ështe “Gruaja” në fokusin e organizatës / institucionit/ biznesit tuaj ?N/A