SILVA STUDIO

Agjenci Imobiliare - N/A, N/A
355692040100

Përshkrimi

Mbikqyrje dhe kolaudim punimesh,Zbatim ne fushen e ndertimit.Projektim konstruksionesh, ndertim sipas liçensave,vleresim pasurish te paluajtshme dhe ekspertize ne fushen e vleresimit te pasurive te paluajtshme

Adresa

Biznes / Forma LigjoreN/A Fusha e VeprimtariseAgjenci Imobiliare KompaniaSILVA STUDIO AdresaN/A
Telefon355692040100 E-mailsilva.studio@silvastudio.al Viti i themelimitN/A Numri i te punesuarveN/A
A ështe “Gruaja” në fokusin e organizatës / institucionit/ biznesit tuaj ?N/A