Panairi Online ShPK

Software - Tirane, Albania
+355697410707

Përshkrimi

Te jemi qendra tregetare me e madhe online per bizneset shqiptare ne te gjithe boten dhe inkubatori me i madh per zhvillimin e nje biznesi online nga zero

Adresa

Biznes / Forma Ligjoreshpk Fusha e VeprimtariseSoftware KompaniaPanairi Online ShPK AdresaRruga e Barrikadave, Tirana, Albania
Telefon+355697410707 E-mailpanairi.online@gmail.com Viti i themelimit2020 Numri i te punesuarve0-10
A ështe “Gruaja” në fokusin e organizatës / institucionit/ biznesit tuaj ?po