PALLETS & PACKINGS ALBANIA

Transport - N/A, N/A
0031 641450290

Përshkrimi

Transportim, dhe tregtim me shumice dhe pakice i paletave te drurit, dhe nenprodukteve te tyre

Adresa

Biznes / Forma LigjoreN/A Fusha e VeprimtariseTransport KompaniaPALLETS & PACKINGS ALBANIA AdresaN/A
Telefon0031 641450290 E-mailardian.lekaj@nova.be Viti i themelimitN/A Numri i te punesuarveN/A
A ështe “Gruaja” në fokusin e organizatës / institucionit/ biznesit tuaj ?N/A