Associazione Multiculturale Aquila

Art,Kulturë,Sport - Tirane, Albania
00393891981793

Përshkrimi

Misioni I shoqatës Aquila, eshte te promovojme aktivitete kulturore, letrare, sociale, dhe sportive, të ndihmoje ne përballimin e problemeve të integrimit e komunitetin shqiptar dhe me gjerë. Jemi prezent ne territorin e Ancones dhe me gjere per te njohur kulturen dhe vendin tone duke, marrë pjesë ne aktivitete te zones. Promovojme aktivitete kunder racizmit dhe integrimit me skuadren e futbollit Aquila e cila ka 5 vite që militon në kampionatin regional si dhe kontribuojmë ne evente bamiresie.

Adresa

KategoriaArt,Kulturë,Sport KompaniaAssociazione Multiculturale Aquila AdresaVia Ragnini 2 Ancona
Telefon00393891981793 E-mailfiona_kk@live.com Viti i themelimitN/A Numri i te punesuarveN/A
A ështe “Gruaja” në fokusin e organizatës / institucionit/ biznesit tuaj ?po