Abdilxhemil Saiti

Diplomat - Tirane, Albania
+38975202710

Përshkrimi

Gjuhë dhe Letërsi Gjermane

Adresa

TitulliMSc. Emër MbiemërAbdilxhemil Saiti ProfesioniDiplomat CertifikimeAkademia Diplomatike në Vjenë,Akademia Diplomatike në Berlin Gjuhët e huajaN/A
Telefon+38975202710 E-mailabdilxhemil@gmail.com AdresaRr. 3, Nr. 20, Radushë 1062 Shkup, R. e Maqedonisë së veriut