Luan ABEDINAJ

Gjuhëtar - Tirane, Albania
+32(0)477.90.14.30

Përshkrimi

Universiteti i Tiranës, Fakulteti i Gjuhëve të Huaja (dega Frëngjisht) (1985-1989)

Adresa

TitulliMA Emër MbiemërLuan ABEDINAJ ProfesioniGjuhëtar CertifikimePërkthyes zyrtar Frëngjisht-Shqip dhe Shqip-Frëngjisht në Belgjikë, Gjuhët e huajaN/A
Telefon+32(0)477.90.14.30 E-mailluan.abedinaj@skynet.be AdresaRue Charles Karler, 10 (Jb) B-5100 Namur BELGIQUE