Pranvera Sula

Farmaci & Parafarmaci - N/A, N/A
699910761

Përshkrimi

Perpunim dhe tregetim te bimeve medicinale dhe nenprodukteve te tyre.

Adresa

Biznes / Forma LigjoreN/A Fusha e VeprimtariseFarmaci & Parafarmaci KompaniaPranvera Sula AdresaN/A
Telefon699910761 E-mailerasula2018@gmail.com Viti i themelimitN/A Numri i te punesuarveN/A
A ështe “Gruaja” në fokusin e organizatës / institucionit/ biznesit tuaj ?N/A