Tomorr Kokona (Cultural Awareness Ltd

Konsulence Për Ndërmarrjen - N/A, United Kingdom
+442030120134

Përshkrimi

Tomorr Kokona eshte konsulent dhe specialist i Industirise Krijuese. Ai ndihmon lideret dhe sipermarrjet per zhvillim organizativ përmes perspektivave dhe metogologjive krijuese. Tomorri ka përvojë mbi 30 vjecare në fushen e Kultures, Bisnesit dhe Artit. Ai ka punuar si drejtor, regjisor dhe koreograf per disa prej institucioneve dhe kompanive me te shquara kulture Evropiane. Tomorr Kokona specializohet vecanerisht në trainiming e liderve, per ndryshime organizative dhe fitimprurëse duke përdorur qasje krijuese të provuara dhe të suksesshme ne vende te ndryshme Euorpiane. Tomorri ka specializime dhe diploma profesionale nga Universitetet: Greenwich University London, Trinity Laban London dhe Universiteti i Arteve Tirane.

Adresa

Biznes / Forma Ligjoreshpk Fusha e VeprimtariseKonsulence Për Ndërmarrjen KompaniaTomorr Kokona (Cultural Awareness Ltd AdresaCompass Theatre, Ickenham, Uxbridge, UK
Telefon+442030120134 E-mailtomorr@tomorrkokona.com Viti i themelimit2003 Numri i te punesuarve0-10
A ështe “Gruaja” në fokusin e organizatës / institucionit/ biznesit tuaj ?po