Luan Sefa

Klinika Okulistike - N/A, N/A
692800123

Përshkrimi

Tregeti import-eksport prodhim te syze optike, dielli, lente optike, lente kontakti, vizita okulistike, sherbime laboratorike si dhe aksesore te ndryshem industriale, etj.

Adresa

Biznes / Forma LigjoreN/A Fusha e VeprimtariseKlinika Okulistike KompaniaLuan Sefa AdresaN/A
Telefon692800123 E-mailbakiuermal@yahoo.com Viti i themelimitN/A Numri i te punesuarveN/A
A ështe “Gruaja” në fokusin e organizatës / institucionit/ biznesit tuaj ?N/A