Elda Sefa

Klinika Okulistike - N/A, N/A
694045465

Përshkrimi

, import-eksport, perpunim dhe prodhim te syze optike, dielli

Adresa

Biznes / Forma LigjoreN/A Fusha e VeprimtariseKlinika Okulistike KompaniaElda Sefa AdresaN/A
Telefon694045465 E-maileldasefa80@gmail.com Viti i themelimitN/A Numri i te punesuarveN/A
A ështe “Gruaja” në fokusin e organizatës / institucionit/ biznesit tuaj ?N/A