Unioni i Sipermarresve te Rinj te Shqiperise

Unione - Tirane, Albania
+355684088909

Përshkrimi

Unioni i Sipërmarrësve të Rinj të Shqipërisë, është një organizatë vullnetare jofitimprurëse, e themeluar në vitin 2015, e cila ka për qëllim të përfaqësojë interesat e përbashkëta të anëtarëve, nxitjen dhe promovimin e sipërmarrësve të rinj dhe iniciativave të reja, si dhe në veçanti për të promovuar ata në nivel kombëtar dhe ndërkombëtar.

Adresa

KategoriaUnione KompaniaUnioni i Sipermarresve te Rinj te Shqiperise AdresaRruga Reshit Çollaku, Tirana, Albania
Telefon+355684088909 E-mailinfo@yaeu.al Viti i themelimit2015 Numri i te punesuarve0-10
A ështe “Gruaja” në fokusin e organizatës / institucionit/ biznesit tuaj ?po