THIRRJE PËR VULLNETARË

  • 17 February, 2021

THIRRJE PËR VULLNETARË🙋🏼‍♀️🙋🏻‍♂️ Në kuadër të projektit "Distancat e Shërbimeve Publike në Bashkinë e Tiranës" Instituti i Studimeve Sociale dhe Humane kërkon të angazhojë vullnetarë gjatë implementimit të këtij projekti.

Vullnetarët do të përfshihen në fazat e ndryshme të këtij projekti duke filluar me koordinimin e aktiviteteve, përpilimin e materialeve kërkimore dhe hartimin e analizave. Në fund të projektit aktivistët do të pajisen me çertifikatë.👩🏼‍💻👨🏻‍💻

Instituti organizon aktivitete të ndryshme publike, publikon materiale kërkimore dhe bashkëpunon ngushtë me partnerë vendas dhe të huaj për studimin e dinamikave bashkëkohore sociale.📂

Të interesuarit të dërgojnë një Jetëshkrim dhe Letër Motivimi në adresën e mëposhtme:

info@issh.al 📩

Afati i dërgimit të aplikimit deri më 22 mars 2021🗓, ora 12:00.🕰

Ju mirëpresim😊

Ky projekt po zbatohet me mbështetjen dhe financimin e Lëviz Albania, projekt i Agjencisë Zviceriane për Zhvillim dhe Bashkëpunim SDC🇨🇭 nga konsorciumi i tre organizatave🇦🇱 @osfalbania @partnersalbania dhe @coplanalbania