Thirrje për aplikime!: Edicioni i gjashtë i Shkollës së Integrimit Evropian

  • 04 October, 2021

📢 Thirrje për aplikime!

Edicioni i gjashtë i Shkollës së Integrimit Evropian do të zhvillohet në online këtë vit nga 1 deri më 15 nëntor 2021.

Nëse jeni punonjës i administratës publike, përfaqësues i OJF-ve, medias apo biznesit dhe jeni gati të kontribuoni në procesin e negociatave të anëtarësimit te Shqiperisë në BE, aplikoni tani në 👉 Info.Kkie@parlament.al

🔗 Më shumë info: https://bit.ly/3FdAj84

---

📢 Call for applications!

The sixth edition of the European Integration School will take place online this year from 1 to 15 November 2021.

If you are a public administration employee, representative of NGOs, media or business and you are ready to contribute to the process of Albania's EU membership accession negotiations, apply now at 👉 Info.Kkie@parlament.al

🔗 More info: https://bit.ly/3FdAj84

European Commission

EU Neighbourhood & Enlargement

European External Action Service - EEAS