Takim online më 27 korrik rreth sfidave të shkaktuara nga COVID-19 dhe adresimin e tyre përmes lidershipit.

  • 21 July, 2020

Takim online më 27 korrik rreth sfidave të shkaktuara nga COVID-19 dhe adresimin e tyre përmes lidershipit. Takimi do të drejtohet nga Faton Limani, themelues dhe drejtues i “Leadership Advancement Associates” në Massachusetts. 

-----------

GKSF Proudly Presents: Leadership During Crisis by Faton Limani. Please join us in an evening to learn about Adaptive Leadership Framework developed and taught at Harvard University!
RSVP here: https://gksfund.networkforgood.com/events/22095-leadership-during-crisis-with-faton-limani