Sopranoja Elbenita Kajtazi, debutim në Opera National de Bordeaux në shtator 2020

  • 07 July, 2020

Sopranoja e mirënjohur shqiptare me banim në Gjermani, Elbenita Kajtazi, njoftoi publikun për debutimin e saj në Opéra National de Bordeaux, Francë, në rolin e Violetës tek shfaqja operistike “La Traviata”. Sopranoja shqiptare është tashmë anëtare e Ansamblit të Operës Shtetërore të Hamburgut, pas një karriere artistike si pjesë e programit Young Artists në Deutsche Oper Berlin dhe si anëtare e Aalto-Musiktheater në Essen, Gjermani.

https://youtu.be/H8C-BEgce8Q