Shpallen Fituesit e çmimit "Sipërmarrësi dhe Startup-i i vitit 2020"

  • 31 December, 2020

Business Magazine Albania për të parin vit ndërmori nismën për të shpallur “Sipërmarrësin dhe Startup-in e vitit 2020”. Një proçes i cili nisi në fillim të muajit dhjetor 2020 me nominimet për dy kategori dhe më pas me hapjen e votimeve për startup-et dhe sipërmarrësit të cilët ishin më të nominuarit. Kjo ide lindi pikërisht në këtë vit të vështirë, me dëshirën dhe synimin për të motivuar moralisht sipërmarrësit dhe startup-et shqiptare.

 

Për më tepër vizitoni linkun: Shpallen Fituesit e çmimit "Sipërmarrësi dhe Startup-i i vitit 2020"