Prezantohen Platformat: “Rrjeti i Profesionistëve të Diasporës” dhe “Digjitalizimi i Veprave Shqiptare”.

  • 08 July, 2020

Drejtorja Ekzekutive e Fondit Shqiptar për Zhvillimin e Diasporës, znj. Blerina Turdiu, së bashku me Koordinatoren e Dhomës së Biznesit të Diasporës, znj. Linda Dervishaj, kanë prezantuar për televizionin A2 CNN dy platformat e fundit të Fondit Shqiptar për Zhvillimin e Diasporës: “Rrjetin e Profesionistëve të Diasporës” dhe “Digjitalizimi i Veprave Shqiptare”. #diasporashqiptare #unëjamshqiptare #diasporapërzhvillim Shiko Intervistën e plotë