Platforma "Dua Partner Invest"

  • 26 March, 2021

We are delighted to share with you the latest exciting opportunity in the #startup development field named Dua Partner Invest platform 🖥️. The platform is an endeavor of @partnersalbania , an organization supporting start-up development and its ecosystem.
Dua Partner Invest will bring together💡 #startups from #WesternBalkans, looking for funding opportunities, with💰 #investors (companies, VC funds, donors, impact investment) in search of competitive business ideas and 👩💻#consultants with diverse expertise in start-up sector.
Join the platform and share it with all interested entrepreneurs, investors and consultants: https://www.duapartnerinvest.com/homepage/register
---------------------------------
📢📢📢 Ne jemi entuziastë të ndajmë me ju mundësinë më të fundit në drejtim të zhvillimit të startupeve, platformën Dua Partner Invest 🖥️. Platforma është një iniciativë e Partnerëve Shqipëri për Ndryshim dhe Zhvillim, një organizatë mbështetëse e zhvillimit të startupeve dhe ekosistemit të tyre.
Dua Partner Invest do të sjellë së bashku 💡start-upe nga Ballkani Perëndimor, që janë në kërkim të mundësive të financimit, me💰 investitorë (kompani, fonde Kapitali Sipërmarrës, skema investimi në impakt) në kërkim të ideve konkurruese të biznesit, dhe 👩💻 konsulentë me ekspertizë diverse dhe të gjerë në fushën e startupeve.
Ju ftojmë të regjistroheni në platformë si dhe ta ndani atë me të gjithë sipërmarrësit, investitorë, apo konsulentët e interesuar: https://www.duapartnerinvest.com/homepage/register