NJOFTIM PËR APLIKIME NË “DIGITAL JOBS ALBANIA"

  • 04 October, 2021

NJOFTIM PËR APLIKIME NË “DIGITAL JOBS ALBANIA"

Programi “Digital Jobs Albania” është një program trajnimi intensiv 12 javor falas i cili ndihmon në zhvillimin e aftësive që lidhen me:

- Zhvillim WEB

-Marketing digjital

-Graphic design

Kriteret për aplikim:

1️⃣ Një vajze/grua shqiptare.

2️⃣ Mosha 16 - 35 vjeç.

3️⃣ Të keni aftësi minimale në gjuhën angleze.

4️⃣ Të keni kompjuter dhe internet të qëndrueshëm.

Nëse i përmbushni të gjitha kriteret e lartpërmendura, ju mund të aplikoni duke përdorur formularin në linkun:

https://www.digitaljobsalbania.com/sq/apply-now/...