Geri Çupi, sipërmarrësi shqiptar 28 vjeçar renditur nga Forbes në listën e të rinjve më të suksesshëm.

Geri Çupi, sipërmarrësi shqiptar 28 vjeçar renditur nga Forbes në listën e të rinjve më të suksesshëm. Ai është bashkëthemelues i kompanisë “MonoChain”, me seli në Londër. Që prej vitit 2018 në bashkëpunim me “Oracle” kompa...

Me Shume

Miratohet Programi shtetëror për mbështetje në fuqizim dhe angazhim të Diasporës shqiptare.

Miratohet Programi shtetëror për mbështetje në fuqizim dhe angazhim të Diasporës shqiptare. Me propozimin e ministrit të Shtetit për Diasporën, Këshilli i Ministrave ka miratuar Vendimin Nr. 419, datë 27/05/2020 “Për miratimin e pro...

Me Shume

Me “Prison Art” e bëjnë botën më të bukur dhe më të përgjegjshme

Duke qenë pjesë e një projekti, në radhë të parë humanitar dhe social, Marjeta dhe Kujtimi, me punën e tyre synojnë që këtë botë ta bëjnë më të bukur dhe më të përgjegjshme. Marjeta dhe Kujtim Statovci, shqiptarë që jetojnë...

Me Shume