NJOFTIM PËR APLIKIME NË “DIGITAL JOBS ALBANIA"

NJOFTIM PËR APLIKIME NË “DIGITAL JOBS ALBANIA" Programi “Digital Jobs Albania” është një program trajnimi intensiv 12 javor falas i cili ndihmon në zhvillimin e aftësive që lidhen me: ...

Me Shume

Thirrje për aplikime!: Edicioni i gjashtë i Shkollës së Integrimit Evropian

Thirrje për aplikime! Edicioni i gjashtë i Shkollës së Integrimit Evropian do të zhvillohet në online këtë vit nga 1 deri më 15 nëntor 2021. Nëse jeni punonjës i administratës pu...

Me Shume

Digi Diaspora 2 - Meetup #3 - më datë 23 Qershor 2021, prej orës 13:30 – 19:00

Digi Diaspora 2 - Meetup #3 është aktivitet, i cili organizohet nga Shoqata Shqiptare e Teknologjisë së Informacionit (AITA), e mbështetur nga Programi i Migracionit dhe Diasporës - një program i financuar nga Minis...

Me Shume

Art Contest - U.S. Embassy Youth Council Albania

A e dorëzuat punën tuaj artistike për konkursin tonë të artit? Nëse jo, ju jeni ende në kohë, pasi afati i fundit për këtë garë shtyhet për në 30 Prill. Nëse jeni student 15-...

Me Shume

Research Grants at Historical Archives of the EU

Apply by April 30, 2021 and do your research at the Historical Archives of the European Union in Florence! The grant program provides young scholars from Central and Eastern Europe interested in European integration at large with a unique...

Me Shume

Platforma "Dua Partner Invest"

We are delighted to share with you the latest exciting opportunity in the #startup development field named Dua Partner Invest platform 🖥️. The platform is an endeavor of @partnersalbania , an organization supporting start-up ...

Me Shume

𝗚𝗥𝗢𝗪𝗽𝗿𝗲𝗻𝗲𝘂𝗿 𝗮𝗰𝗰𝗲𝗹𝗲𝗿𝗮𝘁𝗼𝗿 - Të zhvilloni Modele Biznesi Fitim-Prurëse

Qellimi i 𝗚𝗥𝗢𝗪𝗽𝗿𝗲𝗻𝗲𝘂𝗿 𝗮𝗰𝗰𝗲𝗹𝗲𝗿𝗮𝘁𝗼𝗿 eshte te ndihmojne startup-et te zhvillojne 𝗺𝗼𝗱𝗲𝗹𝗲 𝗯𝗶𝘇𝗻𝗲𝘀𝗶 te qendrueshme dhe 𝗳𝗶𝘁𝗶𝗺-𝗽𝗿𝘂...

Me Shume

NJOFTIM POCESI I KONSULTIMIT PER STRATEGJINE E KOMUNIKIMIT 2021-2024 TE MINISTRIT TE SHTETIT TE DIASPORES

Të nderuar anëtarë të Rrjetit të Profesionistëve të Diasporës, Ministri i Shtetit për Diasporën është duke hartuar Strategjinë e Komunikimit për Diasporën 2021-2024, e cila...

Me Shume

THIRRJE PËR VULLNETARË

THIRRJE PËR VULLNETARË Në kuadër të projektit "Distancat e Shërbimeve Publike në Bashkinë e Tiranës" Instituti i Studimeve Sociale dhe Humane kërkon të angazhojë vullnetarë gj...

Me Shume

Challenge Fund 4th Call - Eu For Innovation

Jemi tejmase të lumtur që po ndajmë me ju këtë lajm të shumëpritur: #ChallengeFund do të vijojë të mbështesë ide inovative dhe premtuese në Shqipëri💡; biznese që ...

Me Shume