Konkurs për të rinjtë, organizuar në kuadër të fushatës rinore "Dritarja e Mundësive".

  • 08 February, 2021

Konkurs për të rinjtë, organizuar në kuadër të fushatës rinore "Dritarja e Mundësive".😃📝

⏩Tema: "Më mbaj në Shqipëri!"

Bëhu pjesë e konkursit me punimin tënd!

➡️Mosha: Të rinjtë nga 17 deri 25 vjeç

➡️Formati: Ese 3-5 faqe

➡️Punimi të jetë origjinal.

➡️Në dorëzimin e punimit do të përfshihet emri, mosha, si edhe shkolla ose universiteti ku studioni.

➡️Gjuha e prezantimit të punimeve do jetë shqipja.

Çmime dhe surpriza për fituesit.😃🥇🎁

Certifikata për të gjithë pjesëmarrësit.📄

Punimet fituese do të postohen edhe në website-in tonë.💻

Çmimet do të ndahen në 20 shkurt 2021, kur do të zhvillohet edhe Konferenca rinore dhe fituesit do te prezantojnë punimet e tyre.😃

⏩Konferenca do të ketë të ftuar dhe folës nga fusha të ndryshme të jetës sociale, profesorë, drejtues institucionesh, biznesesh, ambasadorë dhe shumë personalitete të njohura.

◽️Juria do të ketë në përbërje të saj personalitete të shquara të jetës akademike dhe qytetare.

🔴Afati përfundimtar i dorëzimit të punimeve: 13 shkurt 2021

Apliko në www.dritarjaemundesive.com