Bursa studimi: PhD & post PhD në Gjermani

Deadline: 16 October 2020 Open to: interested research scholars at any level of seniority provided they have at least one university degree above a Bachelors Benefits: chosen pre-doctoral applicant will receive stipends of EUR 7,500 ...

Me Shume

Fakulteti i Inxhinierisë, vende vakante në C.I.T.

“Canadian Institute of Technology” (“C.I.T.”), a newly established Higher education institution in Tirana, is an innovative institution based on an international model of higher education. English is the primary language of in...

Me Shume

Fakulteti i Ekonomisë i C.I.T. po kërkon një Pedagog Matematike

“Canadian Institute of Technology” (“C.I.T.”), a newly established Higher education institution in Tirana, is an innovative institution based on an international model of higher education. English is the primary language of in...

Me Shume

15 milion Euro grante nga BE për bizneset e goditura në vështirësi për të mbijetuar, forcimin e qëndrueshmërisë

Më shumë lajme të mira për ndërmarrjet e vogla dhe të mesme në Shqipëri dhe vendet e tjera të Ballkanit Perëndimor! 15 milion Euro grante nga 🇪🇺 #BE për bizneset e goditur...

Me Shume

Konkurs Poezie nga Anthology Magazine

Anthology Magazine Poetry Prize Entries are now invited for the Anthology Magazine Poetry Prize. Established to recognise and encourage excellence in the craft of poetry writing and to provide a platform for publicati...

Me Shume

Fondacioni Biberaj Inc. ndan 40 bursa akademike për studentë shqiptarë.

Fondacioni Biberaj Inc. shpall ndarjen e bursave të reja akademike, në vlerë prej 1.160.000 dollarësh, për 40 studentë për studimet “Bachelor” në Institutin Teknologjik të Roçesterit n&e...

Me Shume

Konkurs kreativ në multimedie arte figurative

Pas dy konkurseve të suksesshëm Lindur në 90-ën (2015) dhe katër edicioneve të Pyet Gjyshërit (2016–2019), Instituti për Demokraci, Media dhe Kulturë (IDMC) vjen me konkurs të ri: 3...

Me Shume

Fondacioni Biberaj Inc. ndan 40 bursa akademike për studentë shqiptarë.

Fondacioni Biberaj Inc. shpall ndarjen e bursave të reja akademike, në vlerë prej 1.160.000 dollarësh, për 40 studentë për studimet “Bachelor” në Institutin Teknologjik të Roçesterit n&e...

Me Shume

Thirrje e hapur për aplikime: shoqërisë civile, organizatat jo fitimprurëse, grupimet informale dhe individët

Thirrja qëndron e hapur nga data 15 KORRIK 2020 deri në datën 5 GUSHT 2020(ora 23:59) Në Thirrjen Nr. 7 të LevizAlbania mund të aplikoni VETËM ONLINE në www.levizalbania.al LevizAlbania ësht&eum...

Me Shume

Program akselerimi për biznesin e vogël - Ringrihu më i fortë

Ky program akselerimit është pjesë e programit “Hapide Impact Combinator” dhe synon të kontribojë në rritjen e aftësive të sipërmarrësve të rinj dhe femrave, për riorganizimin, r...

Me Shume