Akademi.al shpall 3 pozicione vakante

kademi.al shpall 3 pozicione vakante: ▪️Praktikant - Content Manager(student, i sapodiplomuar) ▪️Project Manager ▪️Grant Manager *Personat që do aplikojnë si praktikantë, i bejmë me dije se praktika pranë ...

Me Shume

Programi i bursave Sur-Place të Fondacionit Konrad Adenauer

Fondacioni Konrad Adenauer synon të kontribuojë në ndërtimin e një shoqërie civile e demokratike në Republikën e Shqipërisë, ku gjithësecili respekton të drejtat e bashkëqytetarëve...

Me Shume

Konkurs nga nisma solidare “Face Shield Mask Albania“

LevizAlbania, projekti i Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim SDC po mbështet përmes instrumentit Reagimi i Shpejtë, nismën individuale të Dea Buzës, e cila është angazhuar t&eum...

Me Shume

Call for applications: School of Security and NATO Studies

Are you a journalist or studying to become one? Are you looking to pursue a career in international relations or security studies? If yes, then you can apply to the Online “School of Security and NATO studies” organized by Tirana Centre f...

Me Shume

2020-2021: Kennedy-Lugar Youth Exchange & Study

Kennedy-Lugar Youth Exchange & Study (YES) YES 2021-22 Application This notification will connect you to the online application for the Kennedy-Lugar Youth Exchange & Study (YES) Program for high school students from Albania, Bosnia and...

Me Shume

Ambasada Britanike shpall thirrje të reja punësimi

🇦🇱 | Puno me ne! ️ Po kërkojmë një Menaxher/e Projekti dhe Politikash për identifikimin, hartimin dhe monitorimin e projekteve në fushën e Krimit të Organizuar dhe Sundimit të Ligjit. 📆Aplik...

Me Shume

CEFE International shpall thirrje të reja për Ekspertë

Deadline: 12 August Do you have experience like Value Chain Coordinator? In CEFE, we are looking for #Albanian #experts in the following topics: -Fruits and nuts sector - National LTE, More details -> https://cefe.net...

Me Shume

Bursa studimi nga Fondacioni i Edukimit Vatra, studentë shqiptaro-amerikanë

Vatra’s Educational Foundation is currently accepting scholarship applications. Vatra has provided financial support in the form of scholarships to hundreds of Albanian American students for over fifty years. Vatra will be awarding several scho...

Me Shume

Aplikim per pjesëmarrje në trajnim “Women Founders Accelerator in the Western Balkans”

Deadline: 20 August 2020 WHAT IS IT The WFAA Program is designed to provide advanced support for Albanian female founders to explore opportunities for business expansion regionally and globally. Through our 3-month program, we offer intensive b...

Me Shume

Monochain, fituesi "startupi i Vitit 2020" kërkon të punësojë

Join the cause! After winning the Startup of the Year, we are looking to grow the MonoChain team! We are looking for 2 Full Stack Developers 2 Back End Developers For further information, please refer to our website: monochain.org/ca...

Me Shume