Ne po punësojmë IOM: Konsulent Lokal - Ekspert i Komunikimit në Ministrinë për Evropën dhe Punët e Jashtme (MEFA).

WE ARE HIRING: Local Consultant – Communication Expert at the Ministry for Europe and Foreign Affairs (MEFA). DUTY STATION: Albania DEADLINE: - - The International Organization for Migration (IOM), Mission in , in the framework of t...

Me Shume

Qendra ACT zhvillon përsëri webinar me tematikë: Zhvillimi i Performancës Personale

Qendra ACT zhvillon përsëri webinar me tematikë: Zhvillimi i Performancës Personale Data: 09/02/2021 Ora: 16.00 - 18.00 Platforma Online: Zoom Në fund secili pajiset me certifikatë Që të jen...

Me Shume

WE ARE HIRING: Local Consultant to support the Bank of Albania in the implementation of the National Strategy for Diaspora and its related Action Plan.

WE ARE HIRING: Local Consultant to support the Bank of Albania in the implementation of the National Strategy for Diaspora and its related Action Plan. DUTY STATION: Albania DEADLINE: - - The International Organization for Migration (IOM)...

Me Shume

MUNDËSI PRAKTIKË PUNE (INTERNSHIP)

Do you have an affinity for facility or quality management? ⁠ ⁠ Do you posses a sharp eye for detail, organization and communication, as well as being culturally sensitive?⁠ ⁠ Do you want to work at an organization that promotes and defen...

Me Shume

MUNDËSI PRAKTIKË PUNE (INTERNSHIP)

Ministria e Drejtesise  në bashkëpunim me ELSA Albania hap thirrjen për praktikantë studentë në fushën e drejtësisë. Nëse jeni student në një program të nivelit të dyt&e...

Me Shume

NJOFTIM PËR BURSË NË SHBA

Are you a music lover?   The musical Department at Pittsburg State University is currently offering music scholarships for new undergraduate students starting in Fall 2021. For first consideration, submit a scholarship application and au...

Me Shume

MUNDËSI PUNËSIMI AMBASADA KANADEZE NË ITALI

Job Ref: 4334   Job Title: Common Service Assistant (Property and Maintenance)   Salary: Euro 30,443.00 (annual gross)   Vacancy type: Indeterminate   Term Details: This position is a LES (Lo...

Me Shume

MUNDËSI PUNËSIMI GIZ ALBANIA

Project: Countering Serious Crime in the Western Balkans IPA 2019   The Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit GmbH (GIZ) is a federal enterprise that supports the German Government in achieving its objectives in the ...

Me Shume

MUNDËSI PUNËSIMI GIZ ALBANIA

Project: Sustainable Urban Transport in Tirana   The Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit GmbH (GIZ) is a federal enterprise that supports the German Government in achieving its objectives in the field of internatio...

Me Shume

Rrjeti i Profesionistëve në bashkëpunim me duapune.com

Rrjeti i Profesionistëve në mbështetje të anëtarëve të tij së bashku me duapune.com ofron mundesi bashkëpunimi mes bizneseve dhe profesionistëve në Diasporë dhe Shqipëri. duapune.com...

Me Shume