Call for Applications for a Fully-Funded Scholarship for Master's Degree Program

The_AADF announces the Call for Applications for a Fully-Funded Scholarship for Master's Degree Program, in the best universities in the U.S.A. The 2022 #MIP Master Fellowship application is now open. Learn more https://mip-aadf.org

Me Shume

Menaxher/e Projekti - Programi për fuqizimin e grave në zonat rurale dhe turizëm (GREAT)

Project Manager for Gender Rural Equality and Tourism (GREAT) Project   Advertised on behalf of :    Location : Tirana, ALBANIA Application Deadline ...

Me Shume

Local Consultant to conduct a scoping study on Migration Governance

WE ARE HIRING: Local Consultant to conduct a scoping study on Migration Governance. DUTY STATION: Albania DEADLINE: - - The specific details for this vacancy, including the Terms of Reference, can be found in the link: https://bit.ly/3...

Me Shume

Fondacioni Together Albania po kërkon një profesionist të motivuar për pozicionin Koordinator Projekti

Fondacioni Together Albania po kërkon një profesionist të motivuar për pozicionin Koordinator Projekti Titulli i Pozicionit: Koordinator Projektesh Vendndodhja: Tiranë, Shqipëri Kohëzgjatja: 9 muaj, me...

Me Shume

MUNDESI PUNESIMI PRANE PNUD

National Consultant to support the implementation of the Community Employment Programme Location : Tirana, ALBANIA Application Deadline : 22-Feb-21 (Midnight New York, USA) Time l...

Me Shume

Konkurs për të rinjtë, organizuar në kuadër të fushatës rinore "Dritarja e Mundësive".

Konkurs për të rinjtë, organizuar në kuadër të fushatës rinore "Dritarja e Mundësive". Tema: "Më mbaj në Shqipëri!" Bëhu pjesë e konkursit me punimin tënd...

Me Shume

Ne po punësojmë IOM: Konsulent Lokal - Ekspert i Komunikimit në Ministrinë për Evropën dhe Punët e Jashtme (MEFA).

WE ARE HIRING: Local Consultant – Communication Expert at the Ministry for Europe and Foreign Affairs (MEFA). DUTY STATION: Albania DEADLINE: - - The International Organization for Migration (IOM), Mission in , in the framework of t...

Me Shume

Qendra ACT zhvillon përsëri webinar me tematikë: Zhvillimi i Performancës Personale

Qendra ACT zhvillon përsëri webinar me tematikë: Zhvillimi i Performancës Personale Data: 09/02/2021 Ora: 16.00 - 18.00 Platforma Online: Zoom Në fund secili pajiset me certifikatë Që të jen...

Me Shume

WE ARE HIRING: Local Consultant to support the Bank of Albania in the implementation of the National Strategy for Diaspora and its related Action Plan.

WE ARE HIRING: Local Consultant to support the Bank of Albania in the implementation of the National Strategy for Diaspora and its related Action Plan. DUTY STATION: Albania DEADLINE: - - The International Organization for Migration (IOM)...

Me Shume

MUNDËSI PRAKTIKË PUNE (INTERNSHIP)

Do you have an affinity for facility or quality management? ⁠ ⁠ Do you posses a sharp eye for detail, organization and communication, as well as being culturally sensitive?⁠ ⁠ Do you want to work at an organization that promotes and defen...

Me Shume