Geri Çupi, sipërmarrësi shqiptar 28 vjeçar renditur nga Forbes në listën e të rinjve më të suksesshëm.

  • 18 June, 2020

Geri Çupi, sipërmarrësi shqiptar 28 vjeçar renditur nga Forbes në listën e të rinjve më të suksesshëm. Ai është bashkëthemelues i kompanisë “MonoChain”, me seli në Londër. Që prej vitit 2018 në bashkëpunim me “Oracle” kompania e tij shtriu aktivitetin në Sh.B.A dhe Kosovë. Shiko videon e plotë